Szolgáltatások

SOS köműves ügyfélszolgálat

köműves munkák

01.

Egy tömör és szilárd, ugyanakkor rugalmas, kopásálló réteget biztosít, mely aljzatkiegyenlítőként is kiválóan működik. Az elkészült betonfelület közvetlenül burkolható, teherelosztó feladatokhoz is költséghatékony megoldást jelent.

Kőműveseink több évtizedes tapasztalattal az új aljzatbetontól az új falak építésén át, teraszt, járdát, kerítést készítenek Önnek, amire csak szüksége van. Csapatunk évente több komplett ház építését végzik, így ezt is bátran ránkbízhatja!

Tetőjavítás

02.

Családi házak tetőfedése nem örök életre szól, időnként szükséges javítást elvégezni rajtuk, hogy elkerüljük a beázást és a szerkezet állapotának romlását. 

Keressen bátran, hogy mielőbb elkezdjük a tető javításának!

Új tető, vagy a régit cserélné? Ács és tetőfedő szakembereink mindkettőben igen tapasztaltak! Ezenkívül tulajdonképpen fából bármit elkészítenek Önnek: jártasak előtetők, teraszok, galériák, lépcsők kivitelezésében is.

NYÍLÁSZÁRÓK BEÉPÍTÉSE

03.

Ajtók, ablakok beépítése során precíz kőműves munkára van szükség, hogy véletlen se húzzon be a hideg egy-egy rosszul beépített nyílászáró mellett.

Elöregedett ablakait, ajtóit cserélné? Vagy újépítésű házába építtetné be őket? Legyen szó fa, műanyag, fém nyílászáró vagy redőny, beépítéséről a tökéletes munkát garantáljuk!

VAKOLÁS

04.

Egy mindenre kiterjedő felújítás elengedhetetlen eleme a megfelelő vakolás, hisz ez adja a falak első látszó rétegét. A vakolás után szívesen le is festjük Önnek a friss falat!

 

FALAZÁS

05.

Ahogy a falbontás, úgy az -építés is nagyon gyakori hozzávalója egy mindenre kiterjedő lakásfelújításnak. Megépíthetjük gipszkartonnal vagy téglát is választunk erre a célra!

 

térkövezés

06.

A térkövezés évekre készül, ezért is fontos,hogy olyan alapanyagokat válasszunk, melyek kiegészítik a kertünket, házunkat stílusban, alakban és színben is. A bőséges választékban elengedhetetlen a szakszerű segítség, amit biztosítunk megrendelőink számára. 

sos köműves munkák pest megyében és környékén!

Keressen bátran, hogy mielőbb elkezdjük a köműves munkákat!